APK KEURING


De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. 
Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, of bedrijfsauto die beladen niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren. Tenminste, als het voertuig drie jaar of ouder is. 
De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. 
Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk. De auto mag 2 maanden vóór de einddatum ter keuring aangeboden worden. Bij goedkeuring wordt de oude datum verlengd.

ONDERHOUD/REPARATIE


Autobedrijf Revelhorst kan aan elk merk onderhoud en reparaties uitvoeren. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, het verversen / bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), de jaarlijkse beurt, het opzoeken en verhelpen van storingen, airco service en nog veel meer. Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen!

Elke auto heeft periodiek onderhoud nodig, of het nou een grote- of kleine beurt is. Als er tijdens het uitvoeren van dat onderhoud een defect of mankement geconstateerd wordt, zult u altijd een telefoontje krijgen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Uw auto is bij ons in  goede handen!

Wat kunt u verwachten van ons:

  • een scherpe prijs
  • een goede service
  • altijd een prijsopgave vooraf
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel

 


AIRCO SERVICE


De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Uw aircosysteem maakt gebruik van een koudemiddel. Naast de koeling van het interieur zorgt dit middel ook voor de smering van de airco. Elk jaar verliest uw aircosysteem een gedeelte van dit koudemiddel, hierdoor zal de capaciteit en daarmee ook de smering van uw airco afnemen. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht.  wij beschikken over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Blijkt de druk niet voldoende te zijn en is er geen lek gevonden dan moet het aircosysteem opnieuw worden afgevuld.

Airco check is bij ons gratis.